бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: Дойдохме да изберем и да за*бем, аз съм скандалът

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели впечатленията си от провелия се конгрес за президент на БФС, който бе спечелен от Борислав Михайлов. Легендарният вратар получи 241 гласа, а на второ място остана Димитър Бербатов с 230.

„Резултатът горе-долу беше ясен. Очаквах обаче, че ще има повече дебати, повече въпроси, а не само да изберем и да за*бем… Има доста наболели неща, които трябва да се решават. Ако решаваме въпроса само с един избор, значи нищо няма да се получи.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Най-големият скандал съм аз, защото има доста хора, които са неподготвени, които хора нито ме знаят, нито ме познават, да ме обиждат, че аз съм крадец на ДДС и спекулант, а той нито един пирон не е забил през живота си просто и не е свършил нищо за футбола, освен да е прибрал. Визирам един има Градев, той бил някакъв спортен адвокат ли.. то няма такова образование, не знам как е завършил спортно право.
Това няма значение. Трябва, като се седне на трибуната, да кажеш какво ще правиш. Боби каза ще има промяна, това, това… окей, но на Боби оттук нататък съм му сидия-изпълнител и ще го гледам на всяка крачка, защото ако го караме така, на другия Конгрес всички ще си сгънем чадъра и ще си заминем. Защото ако не се обеденим ние клубовете и не започнем да правим нещо вътре, и да се борим държавата да помага, но да помага реално, значи нищо няма да се промени”, заяви Крушарски.
Босът на Локо (Пловдив) коментира и въпроса с делегатите:

“Някой може да е умрял през това време, какво да го съживим и да гласува? Излезли са, напуснали са и въпросът се изчерпва. Нали Градев в адвокат, да излезе, да провери и да види. 10 гласа са си 10 гласа, вярно ожесточена битка, но не трябваше да се проведе така Конгресът , сподели още Крушарски.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker