ЛокомотивФутбол

Крушарски, Бонев и Камбуров твърдо искат Бащата да остане, той твърдо зад оставката си

Казусът с треньорския пост в Локомотив Пловдив трябва да бъде разрешен съвсем скоро. Според финансовия благодетел на „железничарите“ Христо Крушарски, всичко трябва да е ясно до края на работната седмица.

В момента „черно-белите“ са без наставник след изненадващата оставка на Христо Колев-Бащата. Ръководството неколкократно обяви, че иска той да остане на поста си, но специалистът е категоричен в отказа си.

„Не знам какви са причините за това решение на господин Колев. Но който го познава знае, че той няма да каже и една лоша дума за Локомотив. Нашата позиция е ясна и е твърда – искаме да остане на поста си. Но мисля, че след 2-3 дни ще решим този проблем“, сподели Крушарски.

Почетният президент на „смърфовете“ Христо Бонев също иска да не се стига до рокада на треньорския пост, а още повече, че познава изключително добре качествата на Колев от дългата си работа с него.

„Не бих казал, че Христо ми е като син, но определено си е мое момче. Едно време го взех със себе си в Гърция. Определено той трябва да остане при нас“, сподели Зума на пресконференцията, на която трябваше да се внесе яснота за треньорския пост.

На нея присъства и капитанът Мартин Камбуров. Голмайсторът на „железничарите“ беше обвинен от някои медии днес, че е бил в основата на напускането на Христо Колев. Той категорично отрече това.

„Това са пълни лъжи! Спомняте си миналата година, когато Колев подаде оставка, аз бях първият, който отиде при него и го разубеди. Много е глупаво да се твърди, че футболистите можем да влияем при такива решения и събития“, сподели Камбуров.
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg