Ботев ПловдивФутбол

Крилото иска да играе, на Колежа го гласят за заместник на Неделев

ЦСКА е напът да изпусне един от най-перспективните футболисти в България. И то заради глупостта на треньора Стойчо Младенов. Според информация на „7 дни спорт” Антон Карачанаков е тотално разочарован от отношението на наставника и е решен на всяка цена да се махне от отбора през зимната пауза. Търпението на младока се изчерпало след дербито с Левски за купата, когато той дори не се появи в игра, въпреки че няколко дни по-рано напусна младежкия национален отбор, за да може да играе срещу сините. Дори любовта на Карачанаков към ЦСКА вече не може да го задържи в клуба, тъй като той иска да играе редовно, а не да търка пейката на Армията.
Най-сериозен интерес към младежкия национал проявява тимът на Ботев Пд. Треньорът на жълто-черните Станимир Стоилов още през лятото искаше да привлече перспективния футболист в комплект с Абел Анисе. Тогава обаче Мъри разполагаше с Неделев, Виейра, Педро и Ромарио, които също могат да играят на тази позиция. Именно наличието на много офанзивни футболисти стопираха трансфера на Карачанаков. През зимната пауза обаче Ботев със сигурност ще се раздели с Неделев, а оставането на Педро и Ромарио е под въпрос. В последните няколко седмици Мъри отново се е сетил за Карачанаков, който според него ще пасне идеално на стила на Ботев. Тъй като договорът на младежкия национал изтича през лятото, от Колежа са убедени, че ще успеят да го привлекат за символична сума.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker