бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Кривия започва разговори с петима за нови договори

В рамките на шест дни спортният директор Александър Александров ще трябва да убеди звездна петица от футболистите на „канарчетата“ да подновят договорите си, научи „Меридиан Мач“.

Контрактите на Йордан Христов, Веселин Минев, Иван Цветков, Артур и Спрокел изтичат на 1 юни 2014 година, като Кривия сяда на масата за преговори. В края на следващата седмица „жълто-черните“ заминават за първи подготвителен лагер в Кипър, а дотогава шефът на пловдивчани иска селекцията да бъде приключила и играчите с изтичащи договори да останат на „Колежа“. Борис Галчев вече е футболист на ЦСКА, най-сложни ще бъдат нещата с Бобан Грънчаров, който се прибира на 9 януари и ще трябва да се разбере за случващото се с него, а вратата вече е посочена на Валери Домовчийски и Костадин Дяков. Старши треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов все още е в Румъния, за да договори евентуални футболисти за нови попълнения. Най-вероятно с първия отбор на острова на Афродита, където ще се проведе подготовката на „канарчетата“, ще заминат юношата Борис Тютюков, идващите от Раковски Серкан Юсеин, Владимир Айтов и Цветелин Чунчуков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker