бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

КПБП с обръщение към медиите

Уважаеми журналисти, ръководители и редактори на медиите в България. На 14.12.2013 год. бе проведено Общо събрание и бе учредено Сдружение с дейност в частна полза, с наименование: Сдружение “КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ”, регистрирано в ПОС с решение N: 31 от 10.02.2014 год.

Идеята за създаването на Клуба е обединяване на многобройните фенове на ПФК ”Ботев” Пловдив и популяризиране на любимия ни клуб. За краткото време “КПБП” успя да натрупа солидна маса от членове и се превърна в желаната, от голяма част ботевисти, организираност на привържениците.

Отличните взаимоотношения с всички членове на Обединени фракции „BULTRAS” и уважението на професионалното ръководство на ПФК ”Ботев” Пловдив, ни дават самочувствието че сме постигнали първоначалната си цел – обединението на вярната публика на любимия ни клуб.

С това писмо заявяваме готовността и желанието,да изразяваме позицията си в националните и регионални медии в духа на обсъждане, разбирателство и консенсус между всички нас.

В тази връзка Ви уведомяваме, че официални мнения от името на привържениците на ПФК ”Ботев” Пловдив, могат да изразяват само упълномощени лица от нашата организация.

За контакт със Сдружение „КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ” :

– e-mail: [email protected]
– телефон: +359 888 97 19 12 – Васил Павлов

Поради зачестилите участия в предавания и интервюта на лица, говорещи от името на феновете на ПФК ”Ботев” Пловдив , Ви молим , ако не сте се свързали с нас по предоставения Ви начин, да обявявате позициите им за лично мнение за което предварително Ви благодарим!

С уважение, УС на „КПБП” :

Васил Павлов/председател/

Тоско Бозаджйски
Атанас Стафунски
Светозар Чакъров
Никола Наус
Михаил Манолов
Евгений Петров

kpbp.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker