бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV: Костов: По-леки сме с 32 кг, това се отрази на физиката ни

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Костов даде любопитно интервю след победата над Локомотив в дербито на Пловдив с 1:0 (ВИЖ ТУК).

Специалистът разкри, че общото тегло на тима му е намалено с цели 32 килограма и това се е отразило на физическото състояние на футболистите му, които видимо отстъпваха на тези на Локомотив.

“Очакванията ми за мача се припокриха. Много жалко, че не могат да присъстват всички зрители, почитатели на футбола в Пловдив. Стадионът е малък и това е много неудобно. Можеше да има съвсем друга атмосфера, ако се играеше на друг стадион”, започна Костов.

„Мисля, че стана добър двубой, като за първи мач. Относно моя отбор, ние отстъпихме физически, мога да го призная и мога да кажа, причината. Ние сме по-леки с цели 32 килограма, в сравнение с теглото, което имаше отбора. Искаме да сме по-скоростни, затова трябваше да свалим килограми. Не сме свикнали с това още и това оказва влияние на физиката ни. Нашата цел бе да остане вратата ни суха. Лишихме Локомотив от пространства. Не се учудвам, че направиха тези атаки по фланговете“, добави той.

„Имахме за цел топката да бъде отнемана в центъра на терена. Оттам се организират атаки, а не контраатаки. Ако играехме на контраатака, трябваше да играем по-близо до нашето наказателно поле. Като първи мач съм много доволен от Тодор Неделев, особено в първите минути. Той обаче е един от играчите, които се лишиха от тегло, той свали точно пет килограма. Той наистина трябва да свикне, за да радва публиката, освен с игра, и с голове“, изрази надежда Костов.

Следи всичко преди и след Дербито на България със специалната категория на TribunaPlovdiv.bg.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker