бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивБукмейкърски новини и казино бонусиТопФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Кой ще бъде господар на Пловдив? Ето отговорa на Бетано + подаръци за всички фенове

Дербито на Пловдив чука на вратата, а градските съперници Ботев и Локомотив отново ще премерят сили един срещу друг. Двубоят между двата тима е в събота (5.03) и ще се играе на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

“Канарчетата” се представят по-силно от “смърфовете” през тази кампания и класирането го доказва. Жълто-черните са 3-ти, докато “черно-белите” са 8-ми.

Новият букмейкър в България – Betano, който вече стана любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за „канарчетата“ е оценена на 2.15 коефициент, докато ставката за успех на „смърфовете“ е 3.35 коефициент. Равенството е поставено под 3.50.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Разбира се срещата е от съществено значение и за двата отбора. Домакините от Ботев ще се стремят към нова победа, която да ги задържи в Топ 3, докато гостите ще търсят трите точки в опит да догонят място в Топ 6. Равният резултат пък би бил самоубийствен и за двата отбора.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

⭐️ Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт ⭐️

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 2.15 коеф., а Под 2.5 е 1.72 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Ботев да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола2.70 коеф. От друга страна Локомотив да победи и Над 1.5 е 4.55.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Също любопитни са и опциите двата отбора да спечелят мача с по един гол разлика. Възможността Ботев да спечели с точно 1 гол в двубоя е оценена на 3.85, докато Локомотив да спечели с точно 1 гол разлика е под ставка 4.75.

Виж всички опции за игра на мача между Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) и вземи Бонус Нов Клиент от до 300 лв. + 30 лв. Безплатен Залог. Виж повече ТУК

Срещата между Ботев и Локомотив е в събота (05.03) и започва в 17:30 часа, като всичко около мача, включително и стартовите състави ще научите първо в TribunaPlovdiv.bg.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

*Коефициентите са актуални към 12:19 часа на 02.03.2022. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker