бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивБукмейкърски новини и казино бонусиЛокомотив ПловдивТопФутбол

Кой ще бъде властелин на Пловдив? Ето мнението на Бетано + огромни бонуси за феновете

Дербито на Пловдив чука на вратата, а Локомотив и Ботев влизат в нова схватка за господството в града под тепетата. “Смърфовете” и “канарите” ще направят всичко възможно за да спечелят този двубой, който може да промени посоката им в шампионата в оставащите мачове до края на сезона.

“Черно-белите” започнаха по-добре сезона и в един момент дори бяха лидери в класирането, докато “жълто-черните” стартираха ужасно и дълго време бяха на последното място в елита на България.

Новият букмейкър в България – Betano, който вече стана любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за „смърфовете“ е оценена на 2.50 коефициент, докато ставката за успех на „канарчетата“ е 3.00 коефициент. Равенството е поставено под 3.15.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

🚨Специално сега за Нови Клиенти Betano има Бонус до 300лв. за Спорт + 30лв. Безплатен залог + 20 лв. Безплатен залог този кръг в Първа лига

  • За да вземете бонусите е нужно да нямате регистрация в сайта до момента. При регистрация сега през промолинка ТУК и ще получите активирате бонусите и ще може да им се насладите на събития по ваш избор.
  • По време на регистрация, в полето Промоционален код въдете кода BGBONUS
  • Отворете Мисия: Първа лига и кликнете Участвай
  • Поставете множествен залог с 2+ селекции на мачовете от Първа лига на България за поне 20 лв. с минимален коефициент на поне една от селекциите 1.50.
  • Ще получите 20 лв. Безплатен залог, ако залогът ви бъде уреден като губещ.

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

В последния кръг на Първа лига “жълто-черните” записаха първия си успех в шампионата, надделявайки над Септември с 3:1. Локомотив от своя страна допусна загуба в Стара Загора от Берое с 2:0.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 2.18 коеф., а Под 2.5 е 1.70 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Локомотив да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола3.20 коеф. От друга страна Ботев да победи и Над 1.5 е 4.00.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промо код може да използвате и да въведете кода BGBONUS за активация на всички налични промоции.

Срещата между Локомотив и Ботев е в събота (03.09) и започва в 20:30 часа, като всичко около мача, включително и стартовите състави ще научите първо в TribunaPlovdiv.bg.

*Коефициентите са актуални към 19:00 часа на 02.09.2022г. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker