Ботев ПловдивФутбол

Китайци искат Тодор Неделев, дават 1 млн. долара

Шъдзяджуан с оферта за 1 000 000 долара за Тошко, пише на първа страница вестник “Меридиан мач”. Тодор Неделев може да подсили китайския отбор Шъдзяджуан, където треньор е Ясен Петров, научи екслузивно „Меридиан Мач”.

Отазиатския клуб вече са се свързали с ръководството на „жълто-черните”, за да заявят интерес към Неделев. От Коматево пък са разрешили представители на Шъдзяджуан да проведат предварителни разговори със самия футболист.

Говори се дори, че Ясен Петров се е срещнал лично с Неделев, за да го убеждава да играе в Китай. На този етап обаче Тошко отказва да премина в най-многолюдната държава на планетата. Футболистът не бил привлечен и от информацията, че там ще взима в пъти по-висока заплата.

Първоначалният отказ обаче не е спрял Шъдзяджуан от сделката. Клубът, който завърши на шесто място в класирането на втора местна дивизия, а през новия сезон ще се бори за промоция в елита, ще прати в близките дни официална оферта за Неделев. Азиатците вече са информирали колегите си в Коматево, че предложението ще е за около 1 000 000 долара. От Ботев пък обясниха пред „Меридиан Мач”, че също ще опитат да завършат сделката.


Очаква се „жълто-черните” да се опитат да убедят Неделев да отиде в Китай, което ще вкара солидна сума в касата на клуба. Отделно шефовете на Ботев ще пробват да завишат офертата на Шъдзяджуан, която може да стигне и до 2 000 000 долара.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker