Ботев ПловдивФутбол

Киров: Съжалявам, че не взехме трите точки

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров след равенството 1:1 с Берое:

“Реално погледнато днес съжалявам, че не взехме трите точки. С изключение на един период между 5-ата и 30-ата през цялото друго време контролирахме нещата на терена. Създадохме и нужните ситуации за създаване на гол. За съжаление не успяхме. И в най-лошия период, когато контролирахме събитията, допуснахме една елементарна грешка при изнасянето и позволихме на Берое да вкара. Хубавото е, че веднага се върнахме в двубоя и до края търсехме победата.

Хубавото е, че независимо, че имахме тежка седмица, нищо не си пролича, че в четвъртък сме играли 120 минути. Това се дължи най-вече на лекарския щаб и като подготовка на кондиционния треньор Атанас Николов.
Надявам се травмата на Пиргов да е от удар, да не е мускулен проблем, засега нямам яснота.

Това ще до края на сезона ще покаже бъдещето, за нас сега най-важен е двубоят с Черно море. Ще продължим да се борим и на двата фронта, за четвъртото място в първенството и евентуално ако можем да стигнем до финала за Купата, имаме цяла седмица да подготвим състава за следващата среща”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker