Ботев ПловдивФутбол

Киров на родна земя: Вторият гол беше разковничето! Сега гледаме към Суперкупата

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров даде кратко интервю за българските медии на летище София, където днес “канарчетата” пристигнаха от Мадейра.

Снощи пловдивчани загубиха с 2:0 от Маритимо и така прекратиха участието си евротурнирите.

Ето какво каза Киров за вчерашната загуба на родна земя:

Малко не ни достигна в двата двубоя. Не продължихме напред, защото не успяхме да реализираме попадения. Получихме голове от ситуации , които не предвещаваха попадения. Няма как да продължиш, ако не вкарваш.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Вторият гол беше разковничето. Ако не го бяхме получили, можеше да изравним.

Неделев е основна част от нашия отбор и се усети липсата му.

Опитът, който натрупахме, е безценен. Надявам се да ни даде самочувствие и в нашето първенство. Целта ни е първата шестица. Трябва да се отърсим от евротурнирите и да се насочим към родното първенство. Преди това обаче имаме важен мач за Суперкупата.

Датата за мача се знае от самото начало. Трябва да се съобразяваме с нея. Действително ни се насъбраха доста мачове. Трябва така да се настроим и да се готвим спрямо програмата.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Косоко утре лети за Дубай, където ще се присъедини към новия си отбор. При нас ще има нови попълнения, за да разширим резервната скамейка.

Надявам се Ботев да се превърне в основен фактор в българското първенство. Предстоят доста сериозно двубои.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker