бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Киров направи своя избор между Филипов и Марин, вижте от кой се отказа

Треньорът на Ботев (Пловдив) – Николай Киров направи много тежък избор. Заради свития бюджет на клуба той трябваше да избира кой измежду бековете Лазар Марин и Филип Филипов да остави в тима и от кого да се откаже. След дълго колебание Белия е решил да се довери на Марин, научи “Меридиан Мач”.

Треньорът ще обяви днес решението си лично на двамата преди първата тренировка на тима за новия сезон. Очаква се на Лазар Марин да му бъде предложен нов 2-годишен договор с клуба.

Разбира се, защитникът може и да не приеме условията на ръководството, но индикациите са, че той ще остане при “жълто-черните” и през следващите два сезона.

Преди 2 години Лазар Марин направи трансфер в ЦСКА-София но не успя да се наложи на “Българска армия” и бързо се върна в Пловдив. Филипов пък ще стане свободен агент и може да си търси нов отбор.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker