БотевФутбол

Киров: Добра година за Ботев! Днес просто се забавлявахме

Успяхме да отбележим ранни голове и през втората част се забавлявахме, обяви треньорът на Ботев Николай Киров след гръмката победа с 5:0 срещу Литекс за Купата.

„Среща, която задължително трябваше да спечелим. Успяхме да създадем доста положения и да вкараме повечето. Владеехме инициативата през цялата среща, това е нашият начин на игра. Бях сигурен, че няма да подценим Литекс. Нормално е да има отпускане, аз им казах на почивката, че трябва да се забавляват и да радват феновете“, продължи специалистът.

„През сезона изпитвахме трудности в реализирането, в доста срещи не успяхме да вкараме втори гол, за да затворим мача. Това щеше да ни донесе повече точки“, отчете Киров.

„Конкуренцията е сериозна, влизаме в предпоследната фаза, елиминацията е в две срещи. Нека видим кои ще продължат и тогава ще говорим“, каза още той.

„Много добра година за нашия куб. Година, която започна с много трудности, но когато има трудности постигаме и успехи. Като резултати отлично, но като игра има какво още да се желае“, обобщи треньорът.

„За Виана има официална оферта от чужбина, мисля,че се водят преговори, Когато всичко бъде финализирано, ще разберете. Търсим и наблюдаваме централни защитници, където конкуренцията е по-малка. Дали и колко играчи ще привлечем зависи и от изходящите трансфери“, завърши Киров.

СНИМКИ: Ботев (Пд) към 1/2 финалите! Мечтата за Защитата продължава да диша…

Само в TribunaPlovdiv.bg: Виана с последно интервю за Ботев: За мен бе чест да играя в този отбор! Феновете ще останат в сърцето ми

ВИДЕО: Неделев: Вече няма слаби отбори в 1/2 финалите за Купата

Виана поема по стъпките на Косоко – Ботев (Пд) уговори трансфер на нападателя в ОАЕ

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg