Ботев ПловдивФутбол

Киров: Деца от малките възрасти не допускат такива грешки в защита!

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров говори след загубата на Ботев (Пд) с 0:4 от Нефтохимик в Бургас тази вечер. Ето какво сподели той пред колегите от Диема.

“Огромни проблеми в защита. Те обаче не са отсега. Днес бе капакът на всичко. Не може толкова лесно да подаряваме топкат ана нашия съперник. Това не е нромално”.

“Затова и там търсех промени. Не е проблемът, че малките грешат. Проблемът е, че днес допуснахме груби индивидуални грешки”.

“Деца от малките възрасти не допускат такива грешки в защита”.

“Аз, като поемах нещата, знаех от първия момент, че няма да е леко. Не е нормално в това време на шампионата отборът да е в този си вид. Чисто спортно-технически е трябвало нещата да се окомплектоват по-рано”.

“Както и да е, аз като съм поемал отбора, съм знаел, че един ден ще дойде този сгъстен цикъл, който ще разстрои ритъма. Не е нормално деца да се викат на пожар и да дърпат отбора”.

“Ние сме изцяло зависими от контузиите. Днес ги няма две основни фигури, ние и не можем да ги заместим. Но тези неща е трябвало да се обмислят много по-рано”.

“Важното  е срещу Пирин да измием срама пред нашата публика”.

“Далеч сме от “шестицата” в момента. През зимата ще опитаме да окомплектоваме състава. Ние нямаме конкуренция на нито една позиция. Ще търсим играчи на всички позиции”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker