Ботев ПловдивФутбол

Киров вече ще може да разполага с Джонатан

В Ботев (Пловдив) получиха много добра новина, след като отборът си осигури мечтан финал за Купата на България с градския съперник Локомотив. Почти сигурно титулярният десен защитник Джонатан Перейра ще бъде възстановен за финала.

Жълто-черните имаха опасения, че бразилецът ще бъде аут до края на сезона, тъй като имаше съмнения, че скъсал мускул. Медицинските изследвания обаче са показали, че Джоната има само пресечен мускул, което се лекува в рамките на 2 седмици.

Бразилецът вече седмица е извън игра след първия мач с ЦСКА и според прогнозите той трябва да се появи с жълто-черната фланелка още преди финала, за да си върне игровия ритъм, информира “Меридиан мач”. Така по всичко изглежда, че Ботев може да е в пълен състав за финала срещу Локо (Пд). До 15 май ще отшуми контузията на Атанас Зехиров и ще изтече наказанието от 3 мача на Антонио Вутов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker