бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Кирил Котев: Очаквам да вземем нещо от Ботев

Централният бранител на Черно море Кирил Котев очаква добър мач на моряците срещу Ботев в Пловдив. Срещата е утре от 16,00 часа на стадион „Христо Ботев“. „Срещата с Ботев е като всички останали. Очакванията са да вземем нещо, тъй като в миналия кръг допуснахме грешка. Надявам се да покажем играта от последните мачове и да вземем колкото се може повече от това гостуване. Заедно с Лудогорец, Ботев се открояват над другите. Всичко им е наред, имат страхотна база, футболисти, организация. Нормално е да са в челните места, но ние си гоним нашето“, коментира Котев пред Арена Варна.

Той не смята, че допуснатото изравняване в последната минута срещу столичните железничари ще се отрази негативно на отбора. „Това е футбол, случват се такива неща. Ще има и двубои, в които ние ще спечелим в последната минута. Неприятно е, но ще ни бъде като обеца на ухото“, каза още бившият играч на Локомотив Пловдив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker