бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Карагарен: Искам да спечелим най-малко една купа! Когато до мен застанаха Моуриньо, Сон, Кейн и Лорис, казах да ме ощипят

Крилото на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен говори за новия наставник на тима Александър Тунчев, а също така се върна към незабравимия двубой с Тотнъм от Лига Европа и напускането на Бруно Акрапович. Ето какво заяви националът пред “Спортал”.

Първо как си? Как протича подготовката на Локомотив в момента?

– Благодаря, много съм добре. Малко съм изморен от тренировките, но това на този етап е нормално. Подготовката протича добре и засега времето позволява да тренираме по програма. Имаме още няколко дни. Дано всичко е наред и да няма контузени.

Изиграхте четири мача, в които записахте четири победи. От значение ли са резултатите в контролите?

– Не на този етап резултатите не са важни, така казват треньорите ни. Имат изисквания от нас и да внимаваме в единоборствата. Всички се стремим да правим това, което казват. Все пак победите са важни за мен, независимо дали е контрола или официален мач. Трябва винаги да искаш да победиш.

Как оценяваш работата си с Александър Тунчев, както и работата на треньора с отбора?

– Разбираме се добре засега. Малко го ядосвам в дадени ситуации, но не е умишлено (смее се). Лично за мен Тунчев е перфектен треньор и вярвам, че ще стигне далече. Знае как да говори и подходи с всеки един от нас. Има големи виждания и ние всички се стремим да правим това, което казва. Вярвам, че той е точният човек, с когото ще продължим с големите успехи.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Няма как да не те попитам за Бруно Акрапович. През последните дни прехвърчаха искри между Христо Крушарски, Атанас Узунов и треньора. Как се почувства при напускането му и какво мислиш за създалата се ситуация?

– Както всички и аз бях доста изненадан. Не съм го очаквал. Всеки сам избира своя път, няма какво друго да кажа. Пожелавам му успех. Да е жив и здрав!

Успя ли да гледаш церемонията “Футболист на годината”? Димитър Илиев спечели приза, а Мартин Луков – наградата за най-добър вратар. Очаквахте ли това в отбора?

– Гледах церемонията вкъщи. Знаех, че Луков ще спечели приза за най-добър вратар. Той е много добър футболист и заслужава тази награда. Изкара ни в доста мачове. За Митко Илиев не очаквах, че ще спечели за втора поредна година. Това е много голямо нещо и само мога да се радвам, че играя с такъв капитан в един отбор. Той е нашият лидер и го показва постоянно на терена. Пожелавам им другата година да затвърдят наградите си!

По всичко изглежда, че Александър Тунчев ще разчита много на младата вълна във вашия отбор. Какви са впечатленията ти от младите момчета в състава и опитвате ли по-опитните да им помагате със съвети?

– Имат качества, но трябва време. На тях им е трудно и се притесняват, което е нормално. Правим каквото можем, помагаме им, говорим с тях, гледаме да свикнат по-бързо с всичко. Треньорите ни знаят как да им говорят и да ги подготвят, за да се представят по-добре както на тренировките, така и на мачовете. Имат качества, просто трябва да вярват в себе си, за да покажат най-доброто и да помогнат на отбора.

Преди известно време се появиха информации, че има интерес от Турция към теб. Реален ли беше той?

– Имаше, но явно не е било писано да се случи още. Аз съм футболист на Локомотив и ако има нещо, аз и Христо Крушарски ще решим какво да правим. Засега няма нищо! Ако се представям добре, може да има нещо конкретно занапред.

Като спомена Крушарски, той много често казва, че си му като син. Наистина ли има по-специално отношение към теб?

– Щом го казва (смее се). Да, близки сме и не мога да отрека. Ако не беше той, сега нямаше да съм в Локомотив и нямаше да мога да сбъдна доста от нещата, които ми се случиха през последните 2-3 години. Радвам се, че познавам такъв добър човек като него и му пожелавам да е жив и здрав още много години.

Изминалата годината беше доста успешна за Локомотив. Защитихте Купата, спечелихте Суперкупата, играхте срещу Тотнъм и записахте исторически успех над Ботев в пловдивското дерби. Кой момент беше най-значим за теб?

– Мачът с Тотнъм за мен беше незабравим. Да играем срещу такива футболисти с такава класа на “Лаута”, това си мислех, че може да стане само в сън. Когато до мен в тунела на “Лаута” застанаха Жозе Моуриньо, Сон, Хари Кейн, Уго Лорис, казах да ме ощипят. Беше нещо много странно. Можем да сме горди, че играхме и дадохме голям зор на отбор като Тотнъм. Една ситуация обърка всичко. Дузпата за игра с ръка и после онази много тъпа моя постъпка, за която много съжалявам.

Ти сам започна отговора на моя следващ въпрос. Във въпросната ситуация какво си помисли? Нека припомним, че опита да разринеш точката за дузпа, за да попречиш на Хари Кейн при изпълнението.

– Не знам. След като влязох в съблекалнята, не можех да повярвам какво съм направил. Как може да направя нещо такова? Но вече беше късно, беше минало. Добре му попречих на Кейн, това сигурно му беше най-хубавата дузпа (смее се).

На ниво национален отбор нещата обаче не се получиха. България изпрати ужасна 2020 година, загубихме и в баража за класиране на Европейско от отбора на Унгария. Ти игра като титуляр във въпросния мач. Какво не ни достигна и като цяло на какво се дължи това слабо представяне на тима ни?

– Всеки говореше за този мач. Мисля, че не играхме толкова зле, колкото го изкарват. Вкараха ни много случайни голове, а ние нашите ситуации не можахме. Това футболът. Мисля, че нещата ще се оправят, малко търпение. България има много добри футболисти и вярвам, че всичко ще си дойде на мястото. В колко мача ни вкараха гол след 85-ата минута? Все малко не ни достигаше. Аз съм позитивно настроен за националния ни отбор и знам, че успехите скоро ще дойдат.

Националният ни отбор има нов селекционер – Ясен Петров. Какво мислиш за назначаването му?

– Мисля че е точният човек, който ще поведе национала ни напред. Пожелавам му много успехи и да върне усмивките на българите. Вярвам, че може и ще успее.

За финал – какви са амбициите ти и тези на Локомотив през пролетния дял на сезона?

– Да съм жив и здрав е най-важното. Да вкарвам голове и Локомотив да побеждава и мачка. Накрая на сезона да спечелим най-малко една купа. Това са амбициите ми.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker