бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

“Канарчетата” с нови условия към мениджърите

Спортно-техническото ръководство на Ботев (Пловдив) е уведомило мениджърските агенции, че няма да пробва южноамерикански футболисти, които му се предлагат, ако те нямат европейско гражданство, твърди “Топ Спорт”.

Причината за това е, че в момента в “жълто-черния” клуб са запълнили квотата от трима чужденци от държави извън Европейския съюз. Това са бразилците Вандер Виейра и Артур Енрике и македонецът Бобан Грънчаров.

Заради това вече е отклонена офертата на проби в тима през декември да пристигнат лев бек и офанзивен халф от Аржентина и нападател от Уругвай. След като изгледали видеозаписите с техни мачове треньорите на Ботев преценили, че те имат качества, но не толкова големи, че да се налага да бъдат привлиани.

Изключение можело да бъде направено само при условие, че бъде предложен футболист от висока класа. За това “канарчетата” гледат към пазарите в Холандия, Португалия и Франция.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker