Ботев ПловдивТопФутбол

ВИДЕО: Тодор Неделев се развихри и донесе първа победа на Ботев за 2020 година

Отборът на Ботев (Пловдив) победи Ботев (Враца) с 3:2 в първия мач на двата тима от плейофната фаза в първенството. В герой за “жълто-черните” се превърна звездата на отбора Тодор Неделев, който се разписа на два пъти. Головете за пловдивчани реализираха Тодор Неделев (48,83) и Венцислав Керчев (57 авт), докато за врачани се разписаха Венцислав Керчев (16) и Валери Домовчийски (72). След тази победа “канарчетата” излязоха на първа позиция в Група “Б” на втората осмица с 33 точки, докато Ботев (Враца) е трети с 22 точки.

В 13-ата минута Ботев вкара топката във вратата на Христо Митов, но попадението бе отменено заради засада на Станислав Шопов. Тодор Неделев изведе чудесно младока зад гърба на защитата, но Шопов беше зад линията на защитата с около метър.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В 16-ата минута врачани откриха резултата. Гостите от Враца поведоха с гол на Венцислав Керчев, а до попадението се стигна след изпълнение на ъглов удар от Петър Атанасов.

В 20-ата минута втори гол на “канарчетата” не беше зачетен заради засада. Този път Лъчезар Балтанов беше зад гърба на защитата в зелено. В 35-ата минута Радослав Терзиев загуби топка в центъра на терена, след което последва шут на Даниел Генов, който Янко Георгиев отрази.
bet365
Веднага след подновяването на играта “канарчетата” изравниха. Митов опита да финтира противник на границата на наказателното поле, но загуби топката. От това се възползва Тодор Неделев, който с удар от около 20 метра в опразнената врата заличи пасива на “жълто-черните”.

В 52-ата минута Петър Атанасов се превърна в длъжник за тима си. Крилото успя да изскочи сам срещу Янко Георгиев. Когато по всичко изглеждаше, че Атанасов ще отбележи, той отправи анемичен удар покрай левия страничен стълб.

В 57 “канарчетата” стигнаха до пълен обрат с голяма доза късмет. Центриране от ъглов удар бе засечено от Лазар Марин, след което топката се отби в бранителя на Ботев (Враца) Венцислав Керчев и влезе във вратата.

В 72-ата минута Валери Домовчийски отново се разписа във вратата на Ботев, както направи и преди две седмици. Нападателят на “зелените” беше оставен непокрит на втора греда и от няколко метра не сбърка.

В 83-ата минута Тодор Неделев вкара страхотен гол, с който Ботев отново поведе. Осмицата на пловдивчани получи топката, напредна няколко метра и пред границите на наказателното поле изтреля мощен шут, който матира Митов.

До края на мача гостите се опитаха да изравнят, но до опасни положения не се стигна и “канарчетата” се поздравиха с първа победа за 2020 година.

Стартовите състави на двата отбора:

Ботев Пд: Янко Георгиев, Джонатан Перейра, Станислав Работов, Иван Бандаловски, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Станислав Шопов, Фабио Бурбано, Александър Тонев

Старши треньор: Ферарио Спасов

Ботев Вр: Христо Митов, Ангел Лясков, Атанас Зехиров, Венцислав Керчев, Даниел Генов, Доминик Янков, Илия Миланов, Петко Ганев, Петър Атанасов, Христо Златински, Чавдар Ивайлов

Старши треньор: Антони Здравков

Прогноза на TribunaPlovdiv.bg: Ботев Пд – Ботев Вр / Победа за Ботев Пд 1.90 коефициент

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-налн-онлай-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker