Ботев ПловдивФутбол

“Канарите” заточват Грънчаров край Вардаро

Ботев (Пд) няма да се смили над бунтаря Бобан Грънчаров. Макето ще бъде продадено през паузата. Има голяма вероятност той да бъде засилен към родния си Вардар.

Грандът от Скопие стяга яка селекция и в плановете им влизат и други национали на Македония. За това тръбят медиите в страната. Самият Бобан Грънчаров е харесал постната статия на македонски вестник на стената си във Фейсбук. В нея се съобщава, че Вардар иска да си го върне.

Междувременно на Колежа и на базата на “канарчетата” в Коматево мълчат като монаси. Повечето шефове са с изключени телефони. Само спортният Сашо Александров разкри, че е изключено Бобан да бъде помилван.

“Няма шанс да бъде върнат в първия отбор. Няма и нищо вярно в това, което се пише, че ме е душил. Станали са други неща, но не искам да ги коментирам сега. Мислим да го продадем”, заявява кратко Кривия.

Директорът е подложен на унищожителна критика от “бултрасите”. От няколко дни те го нападат жестоко във форумите под статиите за “жълто-черните”. Ултрасите не искат и да чуят за гонене на Бобан Грънчаров. Те настояват любимецът им да остане, а Кривия и дори треньорът Мъри Стоилов да си събират багажа. Малка част от феновете обаче защитават спортно-техническото ръководство и са убедени, че в дъното на скандала в Ботев стои симулативна игра на македонския национал, а не обиди в съблекалнята.

“Стандарт”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker