бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Камбуров също оцени подготовката на Локомотив, вижте какво каза той

Опитният нападател коментира в интервю за Филип Петрунов и livesport.bg представянето на Локомотив в зимната подготовка, в която изпъкнаха тежките загуби с големи резултати, макар и от сериозни съперници.

Водещият реализатор на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров счита, че отборът му ще се представи достойно във футболното първенство на България. Камбуров се надява на участие във финала за Купата на страната.

Опитният нападател коментира в интервю за Филип Петрунов представянето на Локомотив в зимната подготовка, в която изпъкнаха тежките загуби с големи резултати, макар и от сериозни съперници. Футболистът разбира се не пропуска и съмненията за манипулации в мачовете на Локомотив с големи резултати.

Противно на положителната оценка на Александър Станков, Камбуров смята, че Локомотив се е представил слабо в болшинството от мачовете си, които бяха изиграни в Испания.

Как оценява лагера на Локомотив.

„Доста време мина. Имахме доста тренировки и контроли. Вече сме малко изморени. Едва ли аз трябва да давам оценка. За мен лично е важно, че поне нямаше тежки контузии. Всички сме здрави. Дай Боже да играем по-добре в първенството, защото тук не се представихме много добре в първенството. В някои от мачовете показвахме нещо, но в другото време бяхме като спаринг партньор за отборите. Не знам на какво се дължи.

За стойностните съперници на Локомотив и непостоянната игра.

„Със сигурност отборите са по-качествени от нас като селекция и бюджет, но това не е оправдание да се представяме толкова слабо. В един-два мача показахме, че имаме качества да се борим. Вътре като съм трудно мога да направя точна оценка. Различно се вижда отвън и отвътре. Треньорите могат да отговорят по-точно. Неприятна е разликата от нас и другите отбори, които играят в Шампионската лига и Лига Европа. Иска ми се във всеки мач да играем по един същ начин, а не срещу един съперник да се показваме и после не“.

Загубата от Динамо Букурещ.

„Това беше малък резултат. Можеше и повече голове да получим. След третия гол имам чувството, че всички се предадоха и чакаха мачът да свърши. Така го усетих аз лично. Не би трябвало да е така. Гардът ли ни падна, лагерът ли ни натежа? Наистина доста неприятно и срамно е това представяне. Нищо не можем да направим, само трябва да гледаме напред и дано в първенството да не изглеждаме по този начин. Не ми се иска да сме боксова круша и в нашето първенство“.

Пораждат ли съмнения големите резултати?

„Много добре разбирам. Във футбола съм от доста години, бил съм и в чужбина. Не искам името ми да се свързва с подобни неща. Като ми падне – вкарвам. Отговарям за себе си. Не искам да повярвам, че може да има нещо такова в мачовете“.

„Не вярвам да има нещо в мачовете. Противниците са доста по-добри и оттам се получават головете и разликата. Лагерът наистина много натежа. Главите ни са настроени вече за България. Имаме последна контрола и дано свърши нормално, защото пак ще има писаници“.

„Не би трябвало обаче това да ни бъде оправдание да падаме с по 6:0. Не са ни това възможностите и не искам да вярвам в подобно нещо“.

Очаква ли реакция от страна на феновете?

„Със сигурност няма да са доволни, но нищо не можем да направим. Това са мачовете и това са резултатите. Надявам се в първенството да е по-добре“.

Кой би бил по-директният път за класиране в евротурнирите?

„Със сигурност шансът ни е в купата, но не трябва да отписваме и първенството, защото там сме само на три точки от Левски. Литекс и Лудогорец са дръпнали нагоре, другите сме на 3-4 точки разлика. Трябва да се концентрираме и върху първенството и купата“.

Какви са очакванията му за първенството?

„Ако се стигне до един финал за купата ще бъде добро постижение“.

Финал за Купата между Локомотив и Ботев Пловдив?

„Всичко може да се случи. Важното е ние да сме на финала, кой ще бъде другият нямам претенции и предпочитания.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker