Локомотив ПловдивФутбол

Камбуров: Стадионът трябва да е пълен на всеки мач, при добра оферта бих си тръгнал

Голмайсторът на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров даде интервю при заминаването на “смърфовете” за Испания днес. Камбуров говори пред медиите, като сподели какво мисли за изминалите трансфери в клуба и дали при оферта за него би напуснал “черно-белите”.

“И Аймен Белаид, и Костас ще липсват на Локомотив. Те бяха твърди титуляри през есенния полусезон. Ние нямаме възможностите на другите отбори,  за това трябва да се използват такива възможностти – да се продава, за да може да съществува Локомотив на този етап. Ако има и други оферти, най-вероятно отново ще се продават футболисти”, започна Камбуров.

На въпрос дали при оферта за него и той би напуснал Локомотив, той заяви “”При добра оферта бих си тръгнал от Локомотив. Стига да е изгодна за мен и за клуба. Все пак съм на 33 години, а и от клуба едва ли ще ми направят спънка ако има оферта за мен. За сега обаче няма нищо реално. Никой от френския Тур не е говорил с мен, беше само в пространството.”

“Надявам се на този лагер треньорът да избистри възможно най-добре състава си, а ние да се сработим по най-добрия начин за началото на първенството. При предишните контроли бяхме на 3 дни подготовка. Срещу ПСВ Айндховен държахме до 40-та минута, но те бяха по-добрия отбор от нас. Срещу Шанхай стояхме по-добре и изпуснахме да ги победим. Тогава обаче не търсихме резултати. Сега се надявам да играем доста по-добре в предстоящите контроли. Хубавото е, че публиката на Локомотив ще гледа сериозни мачове, няма да играем с тимовете от долната седмица и стадионът да е полупразен. Напротив сега стадионът трябва да е пълен на всеки мач. За нас като футболисти също ще е добре. Каква ще ни бъде ролята? Надявам се да направим хубави мачове и да зарадваме публиката. А къде ще завършим, ще видим накрая”, добави любимецът на привържениците на Локомотив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker