Локомотив ПловдивФутбол

Камбуров потвърди новината на TribunaPlovdiv.bg, и заяви: Никой не може да се сърди на Господинов и Делев

“Не съм си поставил за цел да вкарвам голове само срещу Левски. Просто имам късмет срещу тях”, заяви звездата на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров в интервю за БГНЕС.

“Machine Gun” (както обичат да го наричат феновете) говори за предстоящия двубой на “смърфовете” срещу “сините”. Тази среща буди интерес у родния запалянко, тъй като Камбуров и Антонио Аниете водят спор за голмайсторския приз на “А” група. На този момент таранът на Левски има 12 гола за сезона, докато Мартин е с един повече – 13.

Камбуров потвърди и новината на TribunaPlovdiv.bg, че Спас Делев няма да играе до края на сезона за “черно-белите”.

– Предстои ви мач срещу Левски, какви са очакванията ти?
– Очаквам да стане един добър мач, без напрежение, тъй като реално и двата отбора не се борят за нищо. Надявам се да има много фенове на стадиона и по-добрият тим да победи.

– Повечето специалисти у нас определят утрешния двубой не между Локомотив Пловдив срещу Левски, а Камбуров срещу Аниете. Възможно ли е да се получи подобно нещо?
– Не искам да се определя този мач по този начин. Играят Локомотив срещу Левски. Това че имам гол повече от Аниете и двамата се борим за “Голмайстор на “А” група” нищо няма да значи в утрешната среща. Футболът е отборна игра и по-важно е отборът да побеждава.

– И все пак, какво ще означава за теб да станеш още един път “Голмайстор на “А” група”?
– Нищо ново, няма да ми е за първи път. Пак казвам по-важното е отборът да побеждава, а това кой има повече голове ще видим на края на сезона.

– Левски е един клубовете, на които най-често бележиш голове. На какво се дължи това според теб?
– Да, наистина на Левски и на Литекс съм вкарвал най-много голове, но просто срещу тях ми върви. Аз във всеки един мач искам да бележа голове, но се получава доста по-често срещу Левски… Късмет, това е!

– Ако може да получим някоя друга новина за Локомотив от теб. Излезе информация, че Спас Делев и Господинов са напуснали. Истина ли е това и още колко от играчите смятат да ги последват?
– Да, вярно е за тези имена, които изброихте. Но аз мисля, че никой в Локомотив няма правото да им се сърди. Делев и Господинов останаха в отбора, когато бе най-трудно и помогнаха много. Всички вие знаете какъв сезон изживяваме в момента и как се спасихме с помощта на феновете, играчите и треньорите ни. Пак казвам едно голямо “Благодаря” на всеки един, който остана и помогна на клуба в този труден момент. На този етап изчакваме да видим какво ще стане с новото сдружение, което ще поеме отбора. На доста играчи ни изтичат договорите, но до една седмица би трябвало да има повече яснота за случващото се.

– Ти лично би ли останал, носеше се слух, че ще ходиш в Черно море?
– Пак казвам, нека да изчакаме новото ръководство да влезе в клуба и тогава ще говорим. Лично моето желание е да остана, казвал съм го много пъти.

– Бившите ти отбори ЦСКА и Локо София останаха без лиценз. Коментарът ти по тази тема?
– Аз мисля, че нещата ще се оправят. Имат една седмица, за да обжалват и според мен ще си вземат лицензите, но става дума за “А” група. За Европа май нещата са малко по-сложни. Дано да се оправят. “А” група няма да е същата без ЦСКА и Локо София, а и не мисля, че някои клубовете от “Б” група биха могли достойно да заместят тези два отбора. “А” група има нужда от ЦСКА и Локо София.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker