Локомотив ПловдивФутбол

Камбуров посяга днес към любимия си голмайсторски приз

Локомотив (Пд) ще се опита да направи водещата си фигура Мартин Камбуров голмайстор на първенството.

Пловдивчани излизат с тази мисъл на стадион “Бончук” в Дупница в днешния двубой от втората шестица срещу местния Марек. Към момента Камбуров има 10 гола и само два го делят от върха, който се заема от звездата на Левски Антонио Аниете. Испанецът не успя вчера срещу Славия да увеличи головата си сметка, което е добре дошло за преследвачите му.

Ако постигне целта си, Камбуров ще стане за пети път в кариерата си стрелец №1 на шампионата. Треньорът на Локо Христо Колев събра експериментална група за гостуването в Дупница. В нея попаднаха юношите Арабаджиев, Чукалов и Исуф, пише Тоспорт.

В Дупница пък са притиснати от кадрови проблеми, а и вече играят само за престиж, след като изпаднаха в Б група. Аут заради наказания за Милен Лахчев и Димитър Петков, а контузии мъчат Еньо Кръстовчев, Тодор Колев и Рангел Абушев. Така на практика срещу Локо треньорът Тенчо Тенев ще пусне Б отбора на Марек, на който явно ще се разчита и през новия сезон във втория ешелон. Двубоят е от 15,15 ч. и ще бъде ръководен от Николай Йорданов.

Вероятни състави: 

Марек: Михайлов, Николов, Виячки, Кавдански, Атанасов, Владимиров, Гаров, Стоянов, Манолов, Бонев, Димитров

Локо (Пд): Скорчев, Филипов, Вълчев, Сечков, Горанов, Делев, Бурабия, Кики, Траянов, Карагерен, Камбуров.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker