бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Камбуров: Бием Ботев и ходим като императори

Нападателят на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров сподели очакванията си от предстоящото дерби с Ботев, което за първи път ще се проведе в София. Камбуров си припомни и какво е чувството да спечелиш срещу градския съперник и направи паралел между Ботев – Локо и Левски – ЦСКА – двете най0големи дербита на България по отношение на зрителския интерес.

“Според мен пловдивското дерби е по-голямо като отражение върху феновете. Месеци наред след края му се говори за него, докато столичното се забравя за два дни. В Пловдив, след като си победил в дербито, се разхождаш като император по улиците, феновете те спират и те поздравяват. Е, след последните два мача не беше точно така, но съм имал и доста такива спомени през годините”, казва Камбуров пред “Меридиан Мач”. Камбуров разкритикува и новият формат на първенството, който започна вече. “Не разбирам за какво играят във втората седмица, а пък за първата през седмица ще има вечно дерби, пловдивско дерби. Така се губи от тръпката на очакването. Може би вариантът с 16 отбора беше по-добър, но от друга страна няма смисъл от присъствието на отбор като Нефтохимик в сегашното му състояние”, разсъждава Камбуров.

Той отдава думите на боса на Славия Венци Стефанов, че Локо е селски отбор със селски треньор на състоянието на афект, в което се е намирал след мача между двата тима.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

    1. Анонимен на този човек може само да му правиш свирки и да подскачаш на един крак ! МИШКА УМРЯЛА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker