бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Кайзер: В Ботев Пд се наслушах на лъжи

Полският вратар Даниел Кайзер напусна Ботев Пд след края на сезона в Първа лига. Стражът прекара две години в пловдивския клуб, в които спечели Купа и Суперкупа на България.

Кайзер призна, че е имал желанието да остане в Ботев, но неразбирателство с клубното ръководство е довело до решението да прекрати престоя си при “канарчетата”. В последните месеци се твърди упорито, че полякът е желан от Левски, но информацията бе опровергана от Кайзер.

“Сезонът за мен беше добър. Тренирах усилено, за да стигна до това ниво. Един мач на финала за Купата развали целия сезон за нас. Въпреки това изиграхме много добри мачове. Чувствах се много добре тук. Феновете ме обичат и аз тях също”, каза Кайзер пред Sportal.bg

“Финалът? Понякога във футбола отборите имат много лош ден. Такъв беше нашият случай на финала. Не мога да спра да мисля за този мач. Аз дойдох в Ботев Пд, след като Адам Стаховяк ми се обади и ми каза за отбора. Дойдох на проби и треньорът ме хареса”.

“Организацията в Полша е на много високо ниво. Екстракласата разполага с по-добри стадиони и повече пари. Въпреки това българското и полското първенство са на едно ниво”.

“Когато започнахме преговори за нов договор, нямах съмнение, че искам да остана. Имаше прекалено много лъжи от страна на директорите за отправеното към мен предложение. Преговорите не бяха професионални. Бях атакуван, както и моите агенти. Искам да работя професионално”.

“Не, не съм имал оферти от страна на Левски. Благодаря на феновете за всичко! Никога няма да забравя този клуб”.

Даниел Кайзер се сбогува с Ботев Пд!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker