Ботев ПловдивФутбол

Йордан Христов: Българите сме обединени около каузата Ботев

Бягството на румънците не е коректно, доскоро бяха щастливи в клуба, обяви българският национал

Вторият капитан на Ботев Пд Йордан Христов призна пред SL, че той и всички българи в клуба са обединени около каузата да стабилизират клуба.
Националният бранител обяви, че родните играчи ще останат до последно на „Колежа“, въпреки трудностите.

„Нещата не са добре. Всеки ден някой си тръгва или излизат индикации за такъв. Не знам дали г-н Пенев ще го направи. Със сигурност това ще повлияе на отбора за старта на шампионата. Трябва възможно най-бързо да се разбере кой ще си тръгва и кой остава. Няма време“, обясни Христов пред репортер на SL.

На въпрос за бягството на румънците той коментира така: Не е коректно това от тяхна страна. Един игра, други двама не. Както казвате вие, докато всичко бе наред тръбяха, колко са щастливи в клуба, а сега бягат.

Десният бек все пак обясни, че има играчи, които са готови да останат в отбора, за да помогнат.
„Да, мисля, че българите ще останем в клуба, обединени около каузата. Длъжни сме да останем до края и да помогнем. Водим разговори с ръководството. Казаха ни, че бюджетът е осигурен за една година, което е успокояващо“, каза още той.

„Протоколен е, но трябва да излезем и да го изиграем. Факт е, че съпреникът ни е по-слаб“, обясни Христов за предстоящия мач срещу Либертас в Лига Европа.baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker