бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

И Кривия напуска Ботев след мача с Левски

 Станимир Стоилов няма да е единственият, който ще си тръгне от Ботев (Пловдив) след утрешния двубой с Левски, пише „7 дни спорт“С „жълто-черния“ клуб ще се раздели и спортният директор Александър Александров. Вечерта след победата в дербито с Локомотив Пд (2:1) Станимир Стоилов е обявил пред ръководството на тима, че смята да си тръгне след мача с Левски. Заедно с него поста си на спортен директор ще оваканти и Александър Александров, сочи информацията на „7 дни спорт”. Ръководството на Ботев вече разглежда вариантите за нов спортен директор. Александров и Станимир  Стоилов оформиха тандем, въпреки че началникът не пристигна заедно с треньора. Александров бе повишен в спортен директор, след като Ботев влезе в елита, а той дотогава носеше капитанската лента в „Б” група. След раздялата с Ферарио Спасов и привличането на Станимир Стоилов Александров  и Стоилов станаха тандем. Двамата са неразделни и често директорът покриваше и защитаваше бившия наставник на Левски пред ръководството.

На Ботев му предстои изключително важен двубой срещу Левски утре. Двата тима се изправят в мач реванш за Купата на България. В първия сблъсък на „Герена“ домакините се наложиха с 3:1. Именно след мача започнаха и нападките срещу Стоилов и екипа му. Феновете на Ботев скочиха на треньора  заради позорно слабата игра срещу бившия му тим и поискаха да си ходи. Виковете „оставка” продължиха въпреки победата над Локомотив (Пд) и това принуди треньорът да хвърли кърпата.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker