бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

И китайци се намесиха в битката за Хамза

Китайски отбор също е поискал голаджията на Петролул Плоещ Хамза Юнес, пишат медиите в Румъния. Юнес остана ненужен след привличането вчера на Янис Зику и Адриан Муту, но от клуба искат да го продадат и няма да го пуснат за без пари.

В същото време феновете на клуба изригнаха срещу бъдещата продажба на Юнес и заявиха, че ще протестират ако той си тръгне. Почти няма шанс Юнес да остане в Петролул, а освен това днес той не се яви на медицински прегледи, на които присъстваха новите звезди на отбора Зику и Муту.

Според медиите в Румъния Нант е най-близо до нападателя, но освен французите и Ботев към битката за подписа на головата машина от Тунис се е намесил и китайски отбор, чието име не е споменато.

Така може да се каже, че за Ботев започва втора трансферна сага в Румъния, след като преди това имаше много драма около преминаването на Куртеан и Лукин от Динамо Букурещ, като тогава всичко свърши добре за Ботев и двамата подписаха за по 2.5 години с отбора.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker