ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Ияд Хамуд с нови два кинжала за Шефилд

Българският юношески национал Ияд Хамуд отново се развихри с отбора на Шефилд Уензди до 18 години и наниза два гола при гостуването на Барнзли, спечелено с 6:0. “Кукумявките” бяха пълни господари на терена и решиха мача още преди почивката, когато вкараха и шестте гола. Мачът мина при много студено време, замръзнал терен, силен вятър и дъжд на базата на Барнзли.

С тази победа 18-годишните таланти на Шефилд Уензди излязоха начело в класирането на Северната ПДЛ-лига с 24 точки от 11 мача. След тях с по 22 точки и по една среща по-малко са формациите на Нотингам Форест и Бърнли. Хамуд, който дойде в Уензди от Локомотив Пловдив преди две години, вкара петото и шестото попадение в срещата.

Петото попадение стана след центриране от дясно от свободен удар, топката първоначално беше избита, но на дъгата я посрещна 17-годишният пловдивчанин и прецизно я прати в мрежата. 2 минути преди края на първата част беше отбелязан и шестият гол за Кукумявките. Един от активните в мача Конър Грант тръгна сам на индивидуален пробив, но топката беше избита и попадна в българина, който без да се бави извън наказателтното поле с техничен изстрел я прати до гредата за 6:0./БТА

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker