ВолейболМарица - жени

Исторически мач с участието на Марица чака пловдивчани тази вечер в Колодрума

Дойде денят и на първия в историята домакински мач на български отбор в женската Шампионска лига на Европа! В този мач волейболните шампионки на България от Марица (Пловдив) ще направят и своя прощъпулник в новата зала Колодрума в Града под тепетата, която бе открита преди около година, но направи своя официален волейболен дебют миналия месец с Европейското първенство за мъже до 20 години.

В днешната съботна вечер, от 18:00 б.в., Марица посреща шампионките на Косово от Дрита (Гниляне) за мача реванш между двата тима от първия кръг на най-престижния европейски клубен турнир. След като Жълто-сините спечелиха убедително с 3:0 първия мач като гости, се очаква реваншът да се превърне в един истински празник на волейбола в Пловдив и да пристигнат любители на спорта от цялата страна, за да станат част от него.

За тези, които няма да имат възможността да се насладят на този исторически момент на място в зала Колодрума, срещата ще бъде излъчена пряко в национален ефир по БНТ HD, както и по международната спортна интернет телевизия LAOLA1.tv. Официалният сайт на ЦЕВ пък ще следи развоя на резултата на живо тук.

Първи съдия на мача ще бъде Мари-Катрин Буланже от Белгия, а втори – унгарецът Ева Тибор. Делегат на европейската волейболна конфедерация ЦЕВ ще е холандката Рийт Оумс.

Източник:volleymaritza.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker