бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Иршак намали заплатата си, остава в “Ботев”

Халфът на Бо­тев (Пд) Томаш Иршак почти сигур­но остава в клуба, пише „Меридиан Мач”. Халфът на 90% е склонен да намали месечното си възнаграждение и да продължи ка­риерата си при „жълто-черните”. Пред свои близки чехът е признал, че засега има оферти само от родината му, но те не го за­доволяват финан­сово. Затова фут­болистът е предпо­чел да остане в Бо­тев (Пд). Любовта на бултрасите съ­що е повлияла на решението на Ир­шак.

При вратаря Адам Стаховяк не­щата остават 50 на 50. Но тъй като Иршак и полякът са най-добри прия­тели, везните кло­нят към това и вра­тарят да продължи кариерата си при пловдивчани. След мача в Хасково в понеделник, най-късно във вторник, официално Иршак и Стаховяк ще дадат краен отговор дали ще преподпишат нови клаузи в договорите, или ще търсят късмета си другаде.

В същото време стана ясно, че дош­лият на проби пор­тугалец Васко Фернандес ще бъ­де освободен. Старши треньорът на Ботев Вили Вуцов не е одобрил защитника.

Днешният мач с Хасково със сигур­ност ще пропусне най-новото попъл­нение на „канарче­тата” Горан Гале­шич. Той все още няма картотека за „А” група и замина за Босна, за да си събере багажа.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker