Ботев ПловдивТопФутбол

Илиян Филипов: До 15 януари приключвам и няма какво да работя, ако не достигат 3-4 милиона, общината да ги дава и да приключваме с този стадион

Собственикът на фирма “ПИМК” Илиян Филипов, заяви доста любопитни неща относно строителството на стадион “Христо Ботев”.

“Разговорът в общината беше конструктивен, но имаше неща, които не бяха ясни на феновете и които се разясниха. Тези пари за препроектиране трябваше да минат през Общинския съвет – това са административни процедури без, които не може и се бавят. Всички сте запознати как работи администрацията в България.”

“Възложител е общината. Аз мога ли да работя без документи официално? Нямам право и не мога. 9,2 млн лева съм получил от общината за строежа, тъй като вчера бяха преведени 200 000 лева.”

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Дали ще има пари за козирка, точно това разисквахме с архитекта досега. Той обеща, че поне в суровите проекти до 15 януари ще ги има готови на 100 % без да чакаме през общината административните тежести.

Трябва да се направи количествено-стойностна сметка, да се види кои обекти ще отпаднат и тогава да се прецени колко не достига за металната конструкция (козирката).

tribunasofia

Затова говорих с кмета, ако са 2,3,4 милиона горе-долу нормална сума, да се говори пак с общинския съвет и да се гласуват на Ботев и на Локото и да се приключи на 100% с този стадион и да има козирка”, заяви още Илиян Филипов.

“Реалистично, за 1 година всичко по стадиона трябва да се случи. Ако до края на януари получа всички необходими документи и проекти, ще си влезем в срока за изпълнение на поръчката.

Ако нямам документи няма как да работя.След няколко дни приключвам със стоманобетона. Днес затварям чашката. Остават стъпалата и една плоча отгоре. До 15 януари приключвам всичко и реално няма какво да работя – нямам документи за друго.”, завърши Филипов.

Коледна Промоция – 8 Дни Безплатни Награди

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. Ееех няма да има европейски футболен финал в Пловдив. Оня му биха дузпата , сега и пимкаджията иска да се отърве . Само Зико остана като Матросов да брани нефелната кауза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker