бетано най-добър сайт за слот игри
За ИсториятаЛокомотив ПловдивФутбол

Илиев: Посвещавам купата на Аян Садъков!

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе изключително щастлив след спечелването на Купата на България след успех с 1:0 във финала срещу Ботев (Пловдив). Юношата на “Смърфовете” призна, че така е сбъднал една совя детска мечта.

“Нямам думи. И преди малко казах, че това е изключителна чест. Ценя факта, че можем да запишем имената си в историята на Локомотив, печелейки първа купа във витрината. Още не мога да осъзная какво сме постигнали. Това, че го направихме срещу вечния съперник е черешката на тортата. Това е най-щастливият момент в кариерата ми досега. Ще излъжа, ако кажа, че съм очаквал подобно нещо в началото на сезона. Имахме и късмет, но през цялата година положихме изключителен труд и поздравявам всички с тази купа. Те сбъднаха една моя детска мечта. Тази купа е за всеки съпричастен с идеята “Локомотив”. Искам да я посветя и на една “черно-бяла” легенда – Аян Садъков”, заяви Илиев.

“За мен няма нищо изненадващо. Бях убеден, че ще победим и ще вдигнем трофея. Когато работиш за дадено нещо силно, то става реалност. Показахме, че сме изключителен колектив. Това дерби не се печели само с майсторство а със събераздаване, борбеност и сърце и смятам, че засулжено ликуваме”, допълни още футболистът.

“Никакви въпроси за бъдещето не искам да ми задавате. Искам да отпразнувам максимално този велик момент, за който след време винаги ще се сещаме с усмивка на уста”, завърши нападателят.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker