Локомотив ПловдивФутбол

Илиев: Пожелавам си пловдивски финал за Купата

Капитанът на Локомотив (Пд) Димитър Илиев сподели пред колегите от “Спортал”, че тазгодишният финал за Купата на България ще бъде между “смърфовете” и техният голям градски опонент – Ботев.

“След мача с Етър всички в отбора си дадоха сметка, че Локомотив не може да изглежда по този начин. Преди мача с Берое си казахме в съблекалнята, че е точният момент да покажем, че можем да играем добър футбол. Оттогава нещата вървят, надяваме се до края на сезона да е така.

Септември отстъпва като класа както на Ботев, така и на ЦСКА, но това не означава, че мачът ще е лек – напротив. Трябва да дадем максимума, за да стигнем финала. Няма да е толкова лесно, но сме длъжни да се възползваме от шанса, който ни се открива.

Лично аз си пожелавам пловдивски финал. Ако трябва да съм честен, смятам, че имам качествата, за да получа повиквателна. Разбира се, ако бъда повикан, ще дам всичко от себе си. Националната фланелка е огромна чест за всеки футболист”, каза той.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker