бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Илиан Илиев за Ботев (Пд) – Маритимо: Два напълно различни стила, но шансовете са равни

Бившият наставник на Локомотив и настоящ на Верея Илиан Илиев обяви, че шансовете на Ботев и Маритимо, които се срещат в третия предварителен кръг на Лига Европа, са равни. 49-годишният варненец игра за португалския тим в края на 90-те години.


“Маритимо и Бо­тев практику­ват различни стилове на иг­ра. Португал­ците залагат на здрава защита и конт­раатаки, докато Ботев предпочита по-дълго вре­ме да държи топката. Гле­дам да следя и да се ин­формирам за ставащото в бившия ми отбор.

“През миналия сезон в един момент имаха сери­озни проблеми, бяха близо до из­падащите, но треньорът Даниел Рамос ги стабилизира. Дадоха се­риозна сума на Санта Клара, за да го вземат. Сега не знам как ще изглеждат през новия сезон”.

“Разб­рах, че са продали няколко играчи на Брага и нямам представа на какво ниво са заместниците, които са взели. Разчитат много на бра­зилци. Опасен играч е арменският национал Кеворк Газарян. Той обаче пропусна заради контузия края на миналия сезон и не знам, дали се е възстановил и дали ще играе. Със сигурност от гледна точка на разузнаването Маритимо ще има предимство, защото сезонът за Бо­тев вече започна”.

“Най-новите офи­циални мачове на Маритимо, кои­то могат да се изгледат, са от края на миналия сезон. Хубавото за Бо­тев е, че вече натрупа 4 здрави срещи и ще е в по-добър игрови ритъм”.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

“Като се има предвид от кои държави са двата отбора, нормално е в Португалия да считат своя отбор за фаворит, но се отнасят с рес­пект към съперника си. За мен лично шансовете са равни 50:50 и ще се получат два много оспорва­ни мача. Като схема Маритимо из­ползват същата като тази на Ботев -4-1-4-1”.

“За реванша във Фуншал ще има още две добри новини за Ботев. Първо, публиката не е нетърпели­ва и много темпераментна както на повечето отбори в страната и няма да създаде някаква неверо­ятна атмосфера. Толерантна е. Трибуните ще са пълни. Второ, имат нов стадион и теренът ще е много добър. Неприятностите ще бъдат свързани с атмосферните ус­ловия. Температурата рядко е над 31 градуса, но влажността е висо­ка. Заради нея се създава усеща­нето за много по-горещо време и това е голям проблем за гостува­щите отбори. От това, което показ­ват от началото на сезона обаче смятам, че Ботев имат големи шансове”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker