бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва ЛигаФутбол

Изненадваща раздяла на “Герена”

Левски остана с един директор пo-малко. От няколко дни в клуба вече не работи Елица Иванова, която оглавяваше маркетинг отдела. Раздялата е станала по настояване на изпълнителния директор на клуба Иво Ивков, пише „Тема спорт“.

Наскоро в интервю един от представителите на генералния спонсор Палмсбет заяви, че се надява маркетингът в клуба да се подобрява непрекъснато. Лъчезар Димитров спомена за идеи за разширяване на площта на официалния магазин в сектор „А“ на „Герена“, както и за откриване на поне още един на територията на София, както и други в страната.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Не е ясно дали скоро ще бъде назначен нов маркетинг директор на мястото на Елица Иванова, или дейността ще мине под крилото на специалисти от звената на генералния спонсор.
Феновете на Левски очакват тази седмица да бъде пуснат в продажба новият официален екип, който ще е с логото на Палсмбет на гърдите на мястото на досегашното „Левски е вечен“. От лятото на следващата година сините ще сменят доставчика на екипировка, като се избира между „Адидас“ „Найк“.
Един от предишните маркетинг директори на Левски, Цветан Вълчев, пък напусна поста си, след като бе пребит зверски в района на стадион „Георги Аспарухов“.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker