Ботев ПловдивФутбол

ИЗВЪНРЕДНО: Ботев с нов президент

Във връзка с необходимостта от допълнителни мерки за организационното укрепване на ПФК Ботев се проведоха извънредно общо събрание на акционерите  и заседание на съвета на директорите на ПФК Ботев АД. Извършени са следните персонални промени:

Освободени са като членове на съвета на директорите Марин Бакалов и Емил Тиберов.

Избрани са за членове на съвета на директорите Бисер Лазов и Иван Джиджев.

Освободен е като председател на съвета на директорите Юли Попов, за председател на съвета на директорите е избран Иван Джиджев.

Иван Джиджев е роден в Пловдив. Завършил е гимназия с преподаване на руски  език „Иван Вазов“, а след това Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Работил е като съветник в Министерския съвет и в редица международни компании. През последните  десет години е изпълнителен директор на Велдер Груп – компании, специализирани в разработка и управление на инвестиционни проекти. От 2009 година е президент на Баскетболен клуб„Левски“.  Член е на Управителния съвет на Българска федерация баскетбол.

Направените промени, имат за цел да доразвият възможностите за  бъдещия просперитет на клуба и заемането на полагащите му се позиции в  Националното първенството, Купата на България и класиране за лига Европа.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. ГОСПОДИН ВАСИЛЕВ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА МАРИН БАКАЛОВ! СЕГА ОТБОРЪТ ЩЕ ВЪРВИ НАПРЕД С ЕДИН ИНТРИГАНТ ПО-МАЛКО, ОСТАВА САМО ИВАН ЙОТКОВ ДА ОСВОБОДИТЕ, И ТИТЛАТА Е НАША!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker