бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Иван Иванов: Върнах се там, където всичко започна, обичам Локомотив

След 6-годишно отсъствие от България, Иван Иванов осъществи един от най-неочакваните трансфери в съвременната история на „А група”. Защитникът се завърна на родна земя, където ще облече екипа на един от бившите си клубове – Локомотив Пловдив.

Преминал през върховете и спадовете както на професията, така и на живота, Иванов със зрял поглед гледа към своето футболно приключение до момента. Започвайки от връщането на едно познато място.

“Достигнал съм ниво, което наистина е неприятно за един спортист. Две години не съм играл, а бях близо дори до по-сериозен трансфер. Случи се тази нелепа контузия и до много грешни решения от моя страна. Самото възстановяване не протече така, както трябва”, сподели Иван Иванов в предаването “А група токшоу” по Diema Sport и продължи: “Дойде момент, в който реших, че трябва да се върна там, където започна всичко.”

Първият допир на Иванов с чужбина е от 2010 година. Тогава българинът премина в руския Алания, където се задържа година преди да осъществи трансфер в сръбския Партизан Белград.

“Руското първенство беше най-силно, от тези, в които съм играл. Отборът, в който играх не беше от нужната класа. След това беше Базел. Сръбското и българското първенство са на едно ниво според мен”, каза Иван Иванов и добави:

“Най-силният ми период беше Шампионската лига с Базел. Двете ми години с Партизан също бяха силни и там имах по-силна връзка с града и феновете и там в личен план бях най-щастлив. В професионален план, разбира се, престоят ми в Базел беше наистина страхотен.”

През 2013 година Иванов официално е награден и за Футболист на годината в България. И когато изглежда така сякаш мечтаният трансфер в Англия или Германия е само въпрос на време, поредица от травми преобръщат съдбата на талантливия бранител.

“Малко съжалявам, но това е животът”, сподели Иванов.

Преди обаче да се върне към корените си, Иванов опита късмета си и зад Океана. В Съединените щати обаче едно нещо не достига на българина, за да подпише договор с американския Ню Йорк Сити.

“Физическата подготовка не ми помогна да остана в Ню Йорк Сити. Бях изостанал. Темпото там е много високо. По-динамично е отколкото в европейския футбол. Американските футболисти са много атлетични. Не се адаптирах. Играе се на изключително темпо и скорост, а аз не съм играл две години”, искрен бе защитникът.

И докато феновете на Локомотив ликуват поредния звезден трансфер на своя тим, Иванов не крие чувствата си, но не отхвърля и възможността отново в бъдеще да тества късмета си зад граница.

“Чувствам се добре на познато място, на което мисля, че мисля, че съм оставил хубава следа. Обичам отбора и се надявам феновете да са доволни от моето връщане. надявам се да постигнем добри резултати до края на първенството и следващата година”, коментира още Иван Иванов и добави:

“Имаме си споразумение и клаузи, но е най-важното да започна да играя. Във футбола нещата се променят толкова бързо, ще видим какво ще стане.”

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker