Локомотив ПловдивФутбол

Иван Иванов: Благодаря на Локомотив, това бе един от най-паметните ми мачове

Защитникът на Локомотив Пловдив Иван Иванов бе доволен от победата над Левски.

”Мачът започна много лошо за нас. Много ми беше трудно да играя 2 мача за три дни и то срещу най-добрите отбори в България. Започнахме мача трудно, Левски се възползва и ни вкараха два гола. В съблекалнята си казахме, че няма какво да губим. Играли сме много такива мачове и че ако вкараме в началото можем да променим нещата. Така и стана. С това, което показахме успяхме да изравним и да постигнем една сладка победа.

Един от най-паметните ми мачове беше това. Преди мача се шегувахме казах на момчетата, че трябва да вкараме три гола. Доволни сме, трябва обаче да се възстановим бързо. Трябва да направим една качествена подготовка заедно, за да можем да играем по-често заедно.

Наслаждавам се на футбола. Благодаря на Локомотив и гледам само напред. Играем мач за мач, класен отбор сме, с качествени играчи. Можем да бием и трите мача до края и ще се надяваме на издънка на преките ни конкуренти.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker