Локомотив ПловдивФутбол

Ивайло Марков пред TribunaPlovdiv.bg: Радвам се, че съм част от Локомотив (Пд), амбициран съм да радвам тези невероятни фенове!

Седмица преди старта на новото футболно първенство отборът Локомотив (Пд) се сдоби с един от най-талантливите и перспективни млади футболисти у нас.

Става дума за младежкия национал Ивайло Марков, който вече подписа 3-годишен договор с тима.

Марков пристигна на “Лаута” на 1-ви юли и бе взет заедно с отбора на “смърфовете” на подготвителния лагер в Труция.

Там той се понрави на треньорския щаб със своите изяви и малко преди старта на новия шампионат му бе предложен контракт, който да го обвърже с клуба.

Ивайло Марков е юноша на софийския Славия, като през пролетния полусезон на отминалото първенство игра под наем в третодивизионния Сливнишки герой. Той е роден през 1997г., играе като централен защитник и е неизменна част от юношеските формации на Националния отбор.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg се свърза незабавно с талатливия бранител и пожела да разебре как се чувства той в новия си отбор:

“Чувствам се добре, колективът е много добър и съм изключително радостен, че ще бъда част от този клуб. Млад съм и имам амбицията да давам всичко от себе си в тренировките и мачовете, за да помагам на отбора занапред и да радваме тези невероятни фенове”.

На въпрос как той лично е видял лагера в Турция, Марков каза: “Всичко беше много добре, условията бяха прекрасни и цялостно протече много професионално и ползотворно за отбора”.

“Всеки в България знае какво значи това Дерби за хората в града и специално за феновете. Силно се надявам да покажем добра игра и да постигнем победа, с която да зарадваме привържениците”, завърши с коментар за предстоящото пловдивско Дерби новият централен бранител на “смърфовете”.

Снимка: sportal.bg

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker