Локомотив ПловдивТопФутбол

Зума: Синът на Гонзо има качества да надмине баща си

Легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол Христо Бонев коментира Александър Иванов, който е син на спортния директор на “смърфовете” Георги Иванов – Гонзо.

21-годишният играч се подготвя с тима на “черно-белите” от началото на зимната подготовка на отбора, като вече има два реализирани гола.

“От това, което виждам от Александър Иванов, съм обнадежден. Важното е, че той носи името на дядо си, който беше изключителен футболист и много уважаван човек в Пловдив, заяви Зума пред “Тема Спорт”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Аз лично ще се радвам, ако той постигне по-големи резултати от баща си, защото има тези качества. Даже на една контрола му казах: Гонзо, твоят син е по-бърз от теб. Дано момчето да продължи да се развива все така добре”, сподели още Христо Бонев.

Зума също така коментира и какво си е пожелал за рождения ден:

tribunasofia

“Имахме тържество на стадиона – цялото ръководство, треньорите, съставът. Те ми пожелаха здраве най-вече и още много години да сме заедно. А аз си пожелах от тях това, което направихме през 2004-а година, ако имаме възможност, да го повторим – шампионската титла. Въпреки че ще е много трудно, не е невъзможно. Засега Александър Тунчев е взел всичко най-добро от треньорите, с които е работил и като играч, и после като помощник.

Той заедно с Георги Илиев, със Стоян Колев и с Йордан Юруков ще постигнат успех, който никой не очаква. Екипът на Тунчев е от компетентни хора, които са отговорни и най-вече сигурни. Те четиримата ще постигнат много в Локо, защото знаят какво значи черно-бялата фланелка и имат закалката. Надявам се възходящото представяне на отбора от последните години да продължи.

За нас е важно, че гръбнакът на отбора бе запазен. Политиката на нашия президент е да съумеем да вкараме в първия тим наши юноши. Треньорите я следват, което е много хубаво”, завърши Бонев

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker