бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Зума: Новото сдружение ще вдигне Локомотив

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев е оптимист за бъдещето на клуба. Той е категоричен, че само обединение на всички, които обичат “черно-белите”, ще води отбора напред.

“Най-важната цел за този сезон бе изпълнена – Локомотив се спаси от изпадане. Нещо, в което не съм се съмнявал. Трябва да благодарим на сдружението “Бъдеще за Локомотив”, което преди година се бореше да вземе акциите и съумя, колкото му позволяваха възможностите, да издържа клуба до зимата. Хубаво е, че беше създадено друго сдружение – “Обединение за Локомотив”, което се надявам, че ще вдигне отбора”, коментира Зума.

“Не вярвам някой друг клуб да е имал проблеми като нашите, но се радвам, че не се предадохме. Още отсега трябва да започнем да мислим и работим по изграждането на новия състав. За мен по-важно от всичко е нашите фенове да се обединят, да си подадат ръце, защото Локомотив е над всичко”, допълни още бившият национален селекционер.

“Ще се радвам, ако основните футболисти като Мартин Камбуров, Янко Сандански, Спас Делев, Дани Кики, Бирсент Карагерен и другите останат. Те вече няколко месеца играят без заплати и показаха, че парите не са всичко и че уважават Локомотив. Затова никой не може да им се сърди, ако си тръгнат. Това е тяхно право. Те ще преценят, в зависимост състоянието на клуба, какво да правят. Аз обаче съм оптимист за бъдещето и съм убеден, че тази мъка няма да я изживеем отново”, завърши легендата на Локомотив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker