Локомотив ПловдивФутбол

Зума за Камбуров: Той е нашият лидер, всички да се учат от него

Почетният президентът на Локомотив Пловдив Хри­сто Бонев заяви пред „Тема Спорт”, че не е останал оча­рован от продукцията при победата с 2:0 в Любимец. Той вярва, че черно-белите могат много повече.

„Победата над Любимец бе хубава, защото ни осигури мя­стото в първата седмица, но играта ни беше много слаба. Имаме един футболист, кой­то е за подражание – Мартин Камбуров. Всички от нашия тим трябва да вземат при­мер от него – българи и чуж­денци. Той е лидерът ни и за пореден път го доказа. Писа­нията през миналата седми­ца, че ще си ходи, са поредни­те глупости и целят да раз­троят тима ни. Явно доста хора се притесняват от Локо­мотив”, коментира Зума.

„Потенциалът на отбора е много по-голям от показано­то в Любимец и трябва да се развива. Вярвам, че с течение на времето ще успеем. Собственикът ни Константин Динев отново ни осигури доб­ри попълнения, които в най-скоро време ще се адапти­рат. С всеки следващ мач ще показваме по-добра и по-добра игра. Вярвам, че това ще си проличи още в следващия кръг срещу Черноморец”, добави легендата.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker