бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Зума за Ботев: Пловдивското в нас не може да се загуби, те ще се оправят!

Легендата на Локомотив (Пловдив) и почетен президент на клуба Христо Бонев изрази увереността си, че градският съперник Ботев ще успее да се спаси от тежкото положение, в което изпадна.

Той говори още както за играта на тима и старши треньора Бруно Акрапович, така и за предстоящия днес мач на националите с Унгария.

Г-н Бонев, възможността Берое или Локомотив Пловдив да излезе на първо място, след мача помежду им, оказа ли влияние на качеството на двубоя?
– Да. Ще съм откровен докрай. През първото полувреме имаше лек превес за Берое, но нямаха стопроцентово положение за гол. Бяха много добре организирани в средата на терена, комбинираха добре и задържаха умело топката. Искаха да използват бързината на изключително скоростните състезатели, които имат. Но Бруно Акрапович отново, както срещу ЦСКА, беше взел нужните мерки. През второто полувреме обаче се получи коренна разлика. Не зная Акрапович какво е говорил на почивката в съблекалнята, но Локомотив беше този, който диктуваше играта след нея. Локомотив беше този, който имаше контрол на топката и използвайки увлечението на Берое на всяка цена да победи, за да заеме първото място, усети празните пространства, които съперникът остави, и го наказа, Илич и Алмейда вкараха идентични голове, които дойдоха от заучени изпълнения на фалове. Диниш Алмейда за мен е най-добрият чужденец, който играе в българското първенство.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Представянето на Локо сякаш е правопропорционално с увеличаването на броя на феновете по трибуните?
– Съгласен съм и това е още един факт, който забелязвам не само аз, но и цяла България. Поведението на нашите фенове развълнува не само мен. Изключително компетентно, възпитано и мъжки се държа агитката ни в препълнения сектор за гости в Стара Загора. Вижда се, че все повече публика идва на стадиона и дано скоро паднат ограниченията и мерките, за да може „Лаута“ да се пълни. Появата на „книжния Локомотив“ в сектора с нашите фенове в Стара Загора (б.р. – хореографията на черно-белите ултраси) накара хората да си помислят, че футболът наистина е едно изкуство, което кара състезателите да изпитват удоволствие от играта, а привържениците да им отвръщат със същата любов.

Заслужено ли Локомотив Пловдив е на върха в класирането?
– Смятам, че с играта, която показва, е заслужено. Все пак знаем, че мачът на Лудогорец с Арда бе отложен. Всеки футболист и треньор иска да е на първото място. Няма да го обяви предварително, тъй като после може да стане така, че хората да му се подиграват. Но и Акрапович, и Крушарски, и цялото ръководство, заедно с играчите, са изключително щастливи от този факт. Разбира се, и аз, защото от много време не съм виждал толкова стойностна игра от нашия отбор.

Може ли да кажем, че Локомотив мечтае за първото място?
– Ние сме мечтали и когато сме били най-зле. А сега мечтите ни са много големи, но ще видим. Има още толкова мачове до края. Началото е повече от добро и обещаващо. Всичко си зависи от нас. Защото, когато се вдига нивото на игра в клубовете, се вдига и това на националния отбор.

В тази връзка какво очаквате от баража с Унгария?
– Искрено се надявам и пожелавам на Георги Дерменджиев и момчетата да стигнат до победата. Преди години Унгария беше сред най-силните отбори в Европа. Още преди мен класата им е била много, много висока. Аз съм играл срещу Унгария и сме ги били в София. Но те винаги са били школа и при всички положения трябва да постъпим сериозно и отговорно, ако искаме да имаме шансове. Трябва да бъдем и хитри. Дерменджиев знае какво да направи.

Вярвали ли сте, че Бруно Акрапович ще може да изкара три години начело на Локомотив, които ще навърши скоро?
– Аз винаги съм бил честен и откровен човек. В началото имах много отрицателно отношение към Акрапович и не само аз, а много хора. Единствен, който стоеше зад гърба на Акрапович, беше Крушарски и сега двамата берат плодовете. Какво да кажа, когато резултатите говорят, и боговете мълчат.

В кръга на шегата, дори и Христо Бонев мълчи…
– Не, не мълча. Казвам истината, защото тези успехи, които имат Акрапович, Крушарски, Гонзо и самите футболисти, ме карат да се чувствам изключително горд и щастлив. Аз имам достойнството да се извиня на треньора, но такава беше обстановката тогава.

Може ли да кажем, че в Локомотив вече витае един шампионски дух, след като в щаба са играчи, които са вдигали титлата като Тунчев, Георги Илиев, Ванчо Траянов?
– Точно така. Там е и Стоян Колев, който дойде след шампионския сезон и остави следа. Ние разбираме каква е действителността в България. Лудогорец и ЦСКА дават много пари, за да закупят качествени футболисти, а Крушарски с това, което има като финансови възможности, направи чудеса, заедно с Акрапович.

Като заговорихте за финансови възможности, не мога да не ви питам за случващото се в Ботев Пловдив, как приемате всичко това?
– Противници сме били по време на мачовете, 90 минути, които сме играли. Но пловдивското в нас не може да се загуби. Не е хубаво да се бъркам в нещата на Ботев, защото си имат ръководство, но то трябва да намери най-верния път, за да спаси клуба. Мисля, че те ще се оправят.

„Тема Спорт“

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker