бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Зума: Браво момчета! Това е пътят!

Много щастлив от успешното начало на първенството бе почетният президент на Локомотив Христо Бонев. Рано сутринта в неделя той бе на „Лаута“, за да поздрави играчите и спортно-техническия щаб. „Първо поздравих треньорите, защото заслугата за отличното представяне на „Герена“ е преди всичко тяхна. За по-малко от седмица те успяха да сглобят боеспособен тим, който с повече късмет можеше и да победи. Този отбор излезе срещу сините, без да е водил подготовка. Поздравявам Неделчо Матушев и щаба му за денонощната работа. После поздравих футболистите. Може да не показаха някакви висоти във футбола, но в морално отношение те се представиха по шампионски. Едно голямо браво на всеки един от играчите за себераздаването. Повечето от тези момчета дори не са известни. Сигурно с предишните си отбори са падали от Левски на „Герена“. Съвсем друго е обаче, когато облечеш черно-бялата фланелка. Тя ти дава криле. Извиках в стаята ми да поговоря с новото момче Бирсент Карагерен, който взехме в петък сутринта и само с една тренировка той се представи достойно срещу Левски. Той е от нашата школа и трябва да бъде пример за останалите момчета от нея, че ако работят добре отсега нататък, ще могат да бъдат сигурни, че ще им се даде шанс в първия отбор”, сподели Зума.

“Хиксът не бива да ни успокоява. Това е само началото на първенството, то е дълго. За мача със Славия в събота трябва пълна мобилизация. Призовавам всеки, който се чувства локомотивец, да дойде на стадиона, за да подкрепи този млад наш отбор. Всички трябва да помагаме. Това е пътят, по който трябва да вървим като общност, и по-добрите дни неминуемо ще дойдат“, каза още Христо Бонев за “Марица”.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker