бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Балдовалиев пред TribunaPlovdiv.bg: Никой не е искал да му обещават титулярно място, аз не прекланям глава пред никого!

Точно преди седмица бившият вече футболист на Локомотив (Пд) Зоран Балдовалиев напусна пловдивския клуб. Неговото решение да си тръгне от лагера на тима в Анталия, за да разтрогне своя договор, създаде сериозен дебат в “черно-бялата” футболна общественост, който дори стигна до ръководството на клуба. Именно то, няколко дни след това, излезе с официална позиции по случая (ВИЖ ТУК).

Сякаш се създаде нещо като минивойна, в която и двете страни бяха прави за себе си, а истината остана единствено в индивидуалната интерпретация на всеки привърженик на Локомотив (Пд).

Както читателите на нашият сайт знаят, преди седмица успяхме да се свържем с всяка от страните в конфликта, опитвайки да представим техните позиции (ВИЖ ТУК И ТУК).

Краят на спора обаче не изглежда близо…Снощи, в късния следобед, екипът на TribunaPlovdiv.bg бе потърсен от Зоран Балдовалиев! Повод затова е декларацията, който шефовете на Локомотив (Пд) написаха малко по-рано през тази седмица. Македонският футболист сам пожела да отговори на думите “…Зоран Балдовалиев проведе разговор със старши треньора Христо Колев, в който се интересуваше най-вече от това дали ще има гарантирано титулярно място в отбора”, от които явно е останал трайно засегнат.

Вижте какво каза Балдо пред нашия екип:

“Никой не е искал да му се обещава, че ще играе титуляр. Разговорът се отнасяше до това какво треньорът мисли за мен. Той каза, че ще разчита на мен, но не може да ми каже кога ще играя. Аз му отговорих, че това е нормално! Никой не може да обещава кога и колко ще играя, не съм търсил такова нещо!”

“Ако е за 500лв. повече в Гърция, не съм ли заслужил да ми вдигнат заплатата с 500лв. и да остана в Локомотив (Пд). Аз не съм настоявал да си ходя. Казах,че искам да остана в Локомотив (Пд), но ако ми се предложи нов договор и има възможност да ми се вдигне заплатата. Защото ми беше обещано, като дойдат новите хора, че аз ще бъда първият, на който ще му бъде вдигната заплатата”.

“Ако съм им трябвал толкова, защо не попитаха какво искам и не ми предложиха нещо. От предходното ръководство ми беше казано, че може да говорим за нови договори и за повече пари. Не съм искал някой да ме моли да остана. Ако бяхме поговорили и ми бяха предложили нещо, а накрая аз откажа – тогава да говорят каквото искат. А това че те са искали да остана да работя – са празни приказки”.

На въпрос дали той е опитал да говори с Христо Крушарски, Балдовалиев каза: “Да, от Анталия му писах. Каза, че след 1 час той ще ми се обади, но така и не ми звънна. На другия ден казах на Румен Коруев, че искам да говоря с Крушарски. Той ми каза, че след 20 мин. ще се чуем, но пак го нямаше. И накрая говорих с Румен, който ми поиска трансферна сума, а аз казах, че отборът, в който отивам е невъзможно да плати. След това казаха “ОК, отивай”.

“Може да греша, но май съм неудобен на някого, тъй като не свеждам глава пред никого. Сам дойдох, сам си тръгвам! Надявам се да съм зарадвал хората, които идваха на стадиона, истинските фенове. Още веднъж искам да им благодаря, че те винаги са зад мен”.

“Защо да не дойда, като фен никой не може да ми забрани”, каза Зоран на въпрос дали отново би се върнал на “Лаута”.

При уточнението “като служител”, той каза: “Ако мислят, че мога да им помогна с нещо, винаги съм готов. И още веднъж, пожелавам победа на 20 февруари (бел.ред. – Дербито на Пловдив срещу тима на Ботев (Пд))

Зоран Балдовалиев се свърза с нас от Гърция, където в момента се подготвя с новия си клуб – гръцкия втородивизионен Керкира. Според думите му отборът има амбицията да влезе в първото ниво на гръцкия футбол от следващия сезон.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Още по темата:

Зоран Балдовалиев напусна Локомотив (Пд)!

Локомотив няма да прави спънки на Балдовалиев

Феновете на Локомотив (Пд): Благодарим ти, Балдо!

Христо Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Всеки е заменим, Балдовалиев явно си е намерил друга работа

Подобни

Един Коментар

  1. зърди новуту Султан Крушарски спуснъхми ино истинску иничър нъ неиа Зоран Балдовалиеф! Аллах акбар!саде Локу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker