Ботев ПловдивФутбол

Златев пред TP: Феновете Ботев да бъдат спокойни, селекцията върви нормално

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Тервел Златев говори пред TribunaPlovdiv.bg за създалото се напрежение в “жълто-черната” общественост след днешните събития с един от спонсорите на клуба КТБ.

“Наистина има напрежение в обществено и то е е нормално във връзка с това, което се случва с един от нашите спонсори. Искам да ви уверя, че днес сме работили абсолютно нормално. Клубът функционира нормално и на този етап няма повод за безпокойство. Искам да успокоя феновете на Ботев, че ние продължаваме да работим в доста високи темпове. Предстоят ни сериозни мачове в Лига Европа, в неделя имаме мач от първенството на набор 99 срещу ЦСКА и отбора се завръща тогава от Австрия. Футболистите ще имат ден-два почивни, това вече ще го реши старши-треньора на Ботев. “, заяви Златев за TribunaPlovdiv.bg.

“Към този момент всички планове относно селекцията се развиват нормално. Стратегията на спортно-техническото ръководство да не се прибързва с излишни трансфери. Трябва да се вземат категорични решения относно настоящите футболисти, тъй като те не са малък брой. Това са футболисти със сериозни качества и добри възнаграждения. След това трябва отбора да се окомплектова отбора и на база на взето решение от спортно-техническото ръководство ще решим кои настоящи футболисти ще се разделим с тях и дали има нужда от допълнителни трансфери. Не е идеята да се купуват футболисти на килограм само да кажем, че правим трансфери. От тук нататък ще обмисляме нещата много пъти преди да се вземе окончателно решение.”, завърши Тервел Златев.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Това, което става в КТБ, е добре режисиран сценарии, който както винаги цели едно: нищо да не се промени! Това е България, всичко е парлама.

  2. Има ли по-притеснително от това, като изречения като: “Към този момент” или “на този етап”?????????? Това със сериозното премисляне за евентуалните нови, също не е никак успокоително! Факт е, че селекцията до момента е повече от оскъдна, а дори се говори за футболисти, които ще бъдат освободени след лагера в Австрия! Сътресенията са неминуеми, ако това, което се случва с КТБ продължи! Всичко друго са само успокоителни изявления от страна на тези, които също са на заплата в клуба!

    1. Естествено че никой в този момент не може да даде категоричен отговор.След станалите събития не селекцията е най важното,а финансовата стабилност на клуба.Но като знаем способностите и възможностите на Цв Василев,и готовноста на Омански фонд и ВТБ да помогнат на КТБ ,вестникарската криза ще бъде преодоляна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker