бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Зингаревич придобива акциите на Ботев до дни?

През следващата седмица ще стане ясно дали руският милиардер Антон Зингаревич ще придобие 99% от акциите на Ботев Пловдив.

Сагата по взимането на клуба се точи още отпреди Коледа. Сега обаче са на път да паднат всички пречки около това руснакът да стане собственик, пише “Тема Спорт”. В момента властта при жълто-черните също е негова с назначаването на нов съвет на директорите, но черно на бяло той не притежава нищо от Ботев.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Преди близо месец – на 5 март тази година. Сдружение ПФК Ботев Пд, което изкупи 39% от акциите на клуба от частна фирма и дефакто взе целия пакет, реши официално да бъдат започнати преговори за прехвърлянето на 99% от дяловете на клуба на фирма на Зингаревич.
“Това решение разчиства една от последните пречки пред промяната на собствеността на най-стария футболен клуб, което се очаква да се случи скоро”, похвалиха се тогава от фенската организация. Развръзката обаче се проточи по-дълго от очакваното.
В следващите дни на Антон Зингаревич му предстоят заключителни срещи с местния бизнес и тогава се чака заветното “да”. Както е известно, около Нова година бе постигната договорка руснакът да осигурява по-голяма част от бюджета на Ботев Пловдив, а останалите средства да бъдат давани от заможни и влиятелни местни хора.
С идването си в Коматево Зингаревич показа, че ще действа с размах – той смени целия треньорски щаб и на негово място доведе Азрудин Валентич от датския втородивизионен клуб Фремад Амагер, който е негова собственост. Наред с това бе направена и солидна селекция. Единственото, което все още не е свършено, е подписването на нов договор със звездата Тодор Неделев, който се възстановява от тежка контузия.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/ново-депозирай-в-bet365-вече-и-с-easypay-гледай-сер/

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker