Локомотив ПловдивФутбол

Здравко Лазаров: Феновете ме изгониха от Локомотив

Една от големите звезди на Локомотив (Пловдив) Здравко Лазаров обясни причините, поради които си тръгва от клуба. През последните дни проблем номер 1 за “смърфовете” е смяната на собствеността, след като досегашният бос Коко Динев предаде клуба на феновете.

Лазаров заяви в интервю за “7 дни спорт”, че е имал желание да продължи да носи черно-белия екип, но феновете не са го искали.

“Новият треньор Неделчо Матушев ми каза, че ме иска, но феновете не искат да продължа да играя за Локомотив. Няма кой да питам, за да ми обясни ситуацията. Не се знае кой е началник, кой какъв е изобщо. Не искам вече да говоря за завръщане. Локомотив е затворена страница за мен”, заяви Електричката.

Лазаров пожела успех на “смърфовете” в новия шампионат, но прогнозира, че тимът ще се бори единствено за оставане в “А” група.

“Проведохме нормална подготовка и тренирахме здраво. При нормална ситуация можеше да постигнем големи неща. Можехме да сме сред първите три отбора”, заяви Лазаров.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. Продажник????Ееееех забравих те как скандирахте името му при всеки гол,всеки пас който даваше да се вкарват голове….Много бързо забравяте този човек колко радост донесе на отбора.

    1. Ако си еничар, нормално да не знаеш защо хората го псуват вече, ако си локонотивец – още по-зле. В началото, когато носеше отбора на гърба си всички му се радваха, и то абсолютно заслужено. След финала, когато реши да се води по на Коко свирката, логично хората го намразиха, че даже шамари яде един-два пъти заради това и на въпрос “нали знаеш защо е това” само кимаше удобрително….затова да си заминава с 200 и да не се вясва повече

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker